uFeel.me
Един срещу друг
Автор: freedom_666,  7 ноември 2008 г. в 11:58 ч.
прочити: 467
Гоним се с теб така, както се гонят слънцето и луната.
Вървим един срещу друг, а никога не можем да се срещнем.
Мечтаем един за друг, а сърцата са ни разделени.
Две съдби уж една във друга се преплитат, но никога не могат да се слеят.
И винаги ли ще бъде така, никой не може да ни каже.
Само времето и живота ще покаже.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me