uFeel.me
Един край
Автор: margo,  1 май 2012 г. в 16:28 ч.
прочити: 213

Няма го вече блясъкът в очите!

Няма я вече жаждата за живот!

С твоето \"Сбогом\" и смисълът свърши,

Свърши смехът и мечтата за бъдещ живот!

 

За миг,

за секунди

един живот бе отнет.

Мечтите в огън горят.

С твоето \"Сбогом\"само сълзите текат!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me