uFeel.me
Един ден
Автор: alegragloria,  30 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 440
Един ден ще се събудиш
но мен няма да ме има
Един ден ще се проклинаш
че със друга си ме заменил

Един ден ще осъзнаеш
че още те обичам
и ще ме мразиш
не отричай

Дали далеч е този ден
дали тогава ще си с мен
няма никакво значение
за теб бях просто увлечение

Надежда всяка ще оставя
в мислите ти ще потъна
в забрава

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me