uFeel.me
Един човек...
Автор: kontra56,  13 ноември 2010 г. в 20:52 ч.
прочити: 430
Отбих се в живота му да си почина,
от всяка лоша дума и лъжа...
и някак гушнах се в него без причина
и свикнах и до днес да е така.

Сълзите ми изтри, превърна всичко
един единствен миг в красота,
един човек не спира да обича
до днес дори и моята сълза.

До мене досега остана
да гледа моите очи...
и всичкото от себе си отдава
прегръща ме, когато ме боли.

Един човек не искам да забравя,
забравя ли се думата добра?!
Една ръка и дума нежна,
за мене той е всичко на света!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me