uFeel.me
Ебру (Ще те рисувам на вода)
Автор: CAMCOH,  9 май 2010 г. в 11:16 ч.
прочити: 459
Днес ще те рисувам на вода,
защото ти си толкова красива,
а водата е с пречистена душа -
като нея ти си нежна и ефирна.

Започвам с четка - капки светлина -
опитвам се очите да намеря.
Силуетна линия - твоята снага -
ръката ми възбудено трепери.

С тъмни краски - дългите коси
водата жадна иска да усети;
а двете устни - алени искри -
моите устни върху тях са слети.

Ръцете, с които ме прегръщаш,
украсявам бавно с вихрена следа;
пръстите ти - тези, същите -
едвам успявам (от вълнение) да стъкмя.

Най-накрая всичко е готово.
Водата иска да благодари,
че без да иска, без да моли,
със твоя лик така я украсих.


07.05.2010.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me