uFeel.me
ЕЛА
Автор: lubovnica,  1 юли 2008 г. в 10:46 ч.
прочити: 329

Ела, прегърни ме,

Ела, с мен бъди,

Ела, поне за миг при мен остани!

Ела, искам те,

Ела, ти мой бъди!

Кажи ми...

Ще станат ли реалност моите мечти?

Кажи ми цял живот с нея ли ще те деля?

Ела, прегърни ме,

Ела, с мен бъди,

Ела, ела, ела

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me