uFeel.me
ЕЛА
Автор: bohem,  8 април 2013 г. в 22:42 ч.
прочити: 467
© Николай Дялков
 
Понякога нощта боли.
И скърцат със елмаз звездите.
До пощурелите петли
пък птици – спомени прелитат.
Развяват бели светове
над черните ми, бесни мисли.
И сянката ти там снове –
топи тревогите излишни.
Защо заравям сам цвета
на изживяното ни лято?
И черното си не пестя?
И всичко е в нощта залято?
Ела! Ще пръсна бял сатен
по черната снага на мрака.
Ела! Във моя свят студен
аз топлата ти диря чакам. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me