uFeel.me
ЕЛА В ЖИТЕЙСКАТА ВИЕЛИЦА
Автор: aza_9,  12 март 2013 г. в 07:32 ч.
прочити: 344
 

Аз все те търсих, Любов,
с копнеж и отчаяние.
Намирах те, губих те,
в радост, в страдание...

И взирах се в мрака,
и летях към звездите,
и трепетно те очаквах...
Живях с мечтите...

Изплаквах те с песните,
зазиждах те в стих,
съкрушена, изгубих те,
благородно простих... 

Но още те търся 
с копнеж и желание,
не искам да живея
в самотно мълчание.

Ела, Любов, изневиделица,
нима ще бъдеш все мечта,
ела в житейската виелица
и подари ми ти крила.

aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me