uFeel.me
ЕЛА ПРИ МЕН
Автор: cvetian,  20 март 2011 г. в 01:01 ч.
прочити: 298
Сънят ресници не притваря,
разбит в тревоги и копнеж.
А виж-на масата догаря,
топи се ароматна свещ.
Знам, няма чудеса, но чакам
унила и сама...и натъжена-
по белите пътеки в мрака,
да дойдеш тая нощ при мене.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me