uFeel.me
ЕЛА И С МЕНЕ ОСТАНИ!
Автор: meri2505,  6 февруари 2009 г. в 09:47 ч.
прочити: 299

СВЕТЪТ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ, ЧЕ БЕЗ ЛЮБОВ ЧОВЕК ЩЕ СЕ  ИЗГУБИ  САМИЧЪК!

 

Любов -  желана и бленувана,

                               Любов  - във сънища сънувана,

Любов – мечтана и изгаряща –

Ела и с мене остани!

 

 Любов – мълчание и истина,

Любов -  движение и искреност,

Любов -  прераждане и сливане – 

Ела и с мене остани!

 

 Любов – желая те до себе си,

Любов – не бягай и не бързай!

Ти знаеш колко съм те търсила –

Ела и с мене остани!

 

Светът е толкова голям,

че без любов човек е сам!

Не го оставяй ти да се загуби

и не прави живота му по-труден!

 

Ела и дишай, тържествувай,

ела – твори, пиши, танцувай,

ела -  създай и прероди –

Ела и с мене остани!

 

01.11.2007г., Велико Търново

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me