uFeel.me
ЕХ, ЖИВОТЕ!
Автор: fenix,  27 април 2011 г. в 12:35 ч.
прочити: 786
Крещя от болка, с милион въпроси,
а ти отсреща... нагло ми се хилиш.
Кажи... животе, докога ще прося...
любов, частица нежност и закрила?

Защо, животе?... Мразиш ме навярно!
Та на кого съм, Боже, навредила?
Добро раздавах, но не знаех, жалко,
че любовта не е константна крива!

Какво, животе, още да направя...
за него разпилях се... като сянка!
Сега безплътна и сиротна скитам,
безумна до наивност... самарянка!

Не отговаряш... Не! Това очаквах!
Коктейл последен, после си отивам!
Душата си измъчена... изплаках...
сега отново във нощта се скривам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me