uFeel.me
ЕФИРНО ЛЯТО
Автор: avin,  24 юли 2011 г. в 18:45 ч.
прочити: 235

Слънчеви потоци
рисуват деликатно
чувствено вълнение,
сексуално удовлетворение,
пълнят чашата с вълшебство.

Това се случва там,
където има възвишено
възпитание на мислене
и възприятие,
изтънченост на сетивата.

Споделено лято, мокри пръски,
докоснати от ефирна поетичност,
пространството се свива,
съдържанието се обогатява
и обратно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me