uFeel.me
ЕДВА ЛИ... НО ВСЕ ПАК...
Автор: korina73,  27 август 2008 г. в 16:22 ч.
прочити: 362

НА ТОЗИ БРЯГ
НЕ СЪМ БИЛА СЪС ТЕБЕ.
НА ТОЗИ ПЯСЪК - КУЛИ НЕ СТРОЯХ -
ЗА НАС..

ВЪЛНИТЕ БЯХА НЕЧИИ ПРЕДВЕСТНИЦИ.

ЛУНАТА РАЖДАШЕ ЛЮБОВ,

САМОТНИЦИТЕ -
МАЙ НЕ БЯХА ВСЕ САМОТНИЦИ
ВСЕ НЯКОЙ ИДВАШЕ ПРИ ТЯХ!
НА ТОЗИ БРЯГ, РАЗБРАХ КАКВО Е БОЛКАТА.
НА НЕГО ПОСВЕТИХ ЛЕТА И ПРОЛЕТ - НЕ ЕДНА!!!
НА НЕГО ОСЪЗНАХ СЕ, КОЛКО ГРЕШНО Е...
НА НЕГО ДОВЕРИХ СЕ - СПОДЕЛИХ...
И САМО ДВЕ-ТРИ ЧАЙКИ МИ НАПОМНЯХА
ЗА НЕЧИЙ ПОЛЕТ.
МОЖЕ БИ И МОЙ.
НО ПРЕДИ ТОЛКОВА ГОДИНИ ЩЕ БИЛО ДА Е
КРИЛЕ НЕ МИ ОСТАНАХА.
И ДАЛИ ПРОДАВАТ НЯКАДЕ?
ДАЛИ СРЕЩУ СЪЛЗИ ЗАВРЪЩАТ ТИ МЕЧТИ?
И КАК ДА ПОЛЕТИМ???
КОГАТО НЯКАДЕ
СИ СЪЩЕСТВУВА ВЯТЪРА
И ПРЕКЪРШВА ГРЕШНИ МИСЛИ И СЪДБИ?
НА ТОЗИ БРЯГ НЕ СЪМ БИЛА ЩАСТЛИВА.
НО НА НЕГО ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ СЪС МЕЧТИ
А МОЖЕ И ДА ДОЙДЕШ НЯКОГА,
ПРОДАВАТ ЩАСТИЕ - СРЕЩУ СЪЛЗИ,
АКО СИ ПЛАКАЛ, КОЛКОТО ИЗПЛАКАХ АЗ СЪДБИТЕ НИ -
ЩЕ ТИ ПРОДАДАТ ЕДНОПОСОЧНИЯ БИЛЕТ,
НЕ СЕ СТРАХУВАЙ
АКО СИ ОБИЧАЛ НЯКОГО И НЯКОГА -
РЕЗЕРВИРАЙ ОТСЕГА
И ВЯТЪРА НА СЕВЕР ИЗЛЪЖИ.
ЩЕ МЕ НАМЕРИШ ЛЕСНО -
ДО ВЪЛНИТЕ СТРАДАЩА,
С ДВЕ-ТРИ ЧАЙКИ ЗА КОМПАНИЯ ДО МЕН,
ЩЕ ЧАКАМ ОЩЕ. ЩЕ СЪНУВАМ НОЩЕМ
И АЗ КАТО САМОТНИЦА
ДА СЕ СЪБУДИМ ДВАМА НЯКОЙ ДЕН!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me