uFeel.me
ЕДНО ВЕЧЕРНО ЧУВСТВО
Автор: hadjito,  18 юли 2011 г. в 07:28 ч.
прочити: 164
ЕДНО ВЕЧЕРНО ЧУВСТВО


Ще избледнеят облачните планини
и върху потъмнелите поляни
ще стъпи неусетно вечерта.
Ще глътнат птиците в умора песента си
и само вдъхновените щурци
цигулките си ще надсвирват до самозабрава.
Едно вечерно чувство в мен ще трепне,
ще събере вълшебствата на вечерта в букет
и на прозореца ти ще го сложи,
да е спокойна вечерта ти
и сладък да ти е сънят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me