uFeel.me
ЕДНО КЪМ ЕДНО
Автор: galjamin,  26 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 662
А, тръгваше ли?
Май, че те изплаших?!
Прости ми тази женска суета...
И тези куфари -
нали са наши? -
мечтаехме да покоряваме света!
Какво остана?
Взел си, дал си - свърши.
Огнището със пепел се покри.
Как любовта ни нещо я прекърши?
И погледът ми вече не искри?
Внезапно влязох -
в стаята е душно,
а устните ти пълни са със страх.
Недей ме заблуждава -
най-излишни
са думите сред тази пустота
Май по-добре е, тръгвай,
нямаш време!
Животът - пълноводната река,
след малко ще почука
да те вземе...
А аз пък -
ще се справя и сама!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me