uFeel.me
ЕДНА ЖЕНА
Автор: bohem,  28 май 2012 г. в 22:24 ч.
прочити: 972
Една жена душата си съблече.
Обви я на врата ми като шал,
наметна я връз мен като елече
и стопли ме, преди да съм разбрал,
че зъзнел съм по съмнало без нея,
че вечер в мен е стенела нощта...
Живял съм, без дори да проумея,
как топли в мрака женската душа...
А тя в студа пред мен се разсъблече
и стопли ме – мъжагата, в нощта...
Аз всяка нощ сънувам нея вече –
жената с разсъблечена душа...
 

Николай Дялков
Гр. Тополовград

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me