uFeel.me
ЕДНА СЪДБА
Автор: rozalin,  23 декември 2008 г. в 21:21 ч.
прочити: 419
Фантазии преплитат се с мечти -
поляни свежи и реки пенливи ...
Потъвам в твойте дълбини -
планини и ручеи звънливи...

Докосвам в тебе  есента,
и бяла, мразовита зима,
и лятото с узрелите жита,
и полета на прелетната птица...

Сънувам теб, и изгрева в очите,
запален огън, пламък разпилян...
Искрица обич и жена - магия,
 велика жрица и една  съдба...

Галина Москова
23.12.2008 год

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me