uFeel.me
ЕДНА МЕЧТА
Автор: fenix,  15 септември 2012 г. в 16:20 ч.
прочити: 635
Прозореца оставих си открехнат
и в тъмното се взирах за следа...
Чак призори съня ми кротък сепна,
една целувка нежна и добра...

Очи отворих, бе красив и весел,
седеше на леглото отстрани...
В очите ми се взираше унесен,
и чух устата нежно да шепти...

Здравей принцесо приказно красива
ще съм при теб по изгрев, обещах,
през хиляди премеждия преминах,
но с любовта си силна оцелях...

Дойдох и нося от далеч магия...
целувки нежни... истински сатен,
с които цялата ще те покрия,
с любов ни чака идващият ден.

Усмихнах се, наистина се случва,
ти бе до мен... повярвах в чудеса
и със заряд от уникални чувства,
зареждаше денят ми с красота...

Ти бе до мен сега, макар да зная,
че чезнеш с светлината на деня...
Обичам те и с теб ще съм до края,
защото ти си в мен- една мечта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me