uFeel.me
ЕДНА КУТИЙКА САМОТА
Автор: PALIBETI,  15 април 2013 г. в 19:27 ч.
прочити: 330


Къде загуби своето сърце,
затрупано под преспите дълбоки?
Не се усмихва твоето лице,
очите ти, до болка са жестоки!

Къде във таз студена зима
загуби думите красиви?
Дори усмивката неотразима
сега е тъжна, като облаците сиви!

Завърна се при мене без сърце.
Завърна се без любовта.
Подарък носиш в двете си ръце-
една кутийка самота.

D. Angelova

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me