uFeel.me
ЕДИН КУПЛЕТ
Автор: Ивайло Яков,  29 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 445
ЕДИН КУПЛЕТ

Отвъд реалност - небосвод превзет,
от сто слънца събрани в две очи,
а двете те - в един куплет,
скрит от теб, далече да звучи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me