uFeel.me
Джин, лимон и... още нещо
Автор: bizcocho,  20 юни 2009 г. в 21:17 ч.
прочити: 580
Джин, лимон и... още нещо?
Какво забравих в този миг?
Кои очи подминах лесно?
Поетичните или на мъжа със лик?
 
Мълчаливо нека е наздравето...
алкохолните целувки... да са две!
едната да залей представите,
а другата заместник на сърце...
 
Джин, лимон и... В нощ гореща
на румба, салса, трепет, вик...
поръчам ли любов насреща,
умираш точно в този миг!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me