uFeel.me
Дяволита
Автор: idan,  4 септември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 422
Над водопада - клонка,

врабче прелита,

пастърва се гмурка...

А той те гледа -

усмивка дяволита.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me