uFeel.me
Дявол съм... (Буриме по стих на Ивайло Терзийски)
Автор: voda,  16 юли 2011 г. в 19:53 ч.
прочити: 398



Аз съм дявол –


но с ангелски бели крила.


Под черупка е скрито сърцето ми.


И не е нито в нрава ми,


нито в кръвта –


да вървя с тиха обич към тебе.





Дето мина, разстилам отровна мъгла


и тревите суша с огнен дъх.


Само с пръст да те пипна,


ще сторя на прах


всичко – в твоята същност на мъж.


 


Ще разплискам из теб


непозната тъга,


дето с нокти до кръв ще гребе.


И ще вдигнеш ръка


като празен ръкав –


да се кръстиш пред късче небе.




И ще молиш за милост.


Тогава сама


ще те вържа с любовни слова...


 


Аз не съм като тебе, всесилния Маг,


но повярвай: аз мога това.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me