uFeel.me
Двойни планети
Автор: siqinazora,  27 юни 2013 г. в 20:05 ч.
прочити: 195

 

Утринно се прилунявам,

вечен зов от двойната звезда,

със която нощем те пленявах

озарявах нелелеяните небеса.

 

Сбъдвах всяка твоя мисъл,

бях пулсатор с форма на луна,

ничия планена отразила

цялата вселенска красота.

 

Бях възторг от сбъднати копнения,

твоя неизречена мечта,

раковина с орис неизречена,

скрита в мидения свят на любовта.

 

Говори ми с думи в жар запалени,

сбъдвай недописаното в мен,

после като слънце ме сънувай,

озарявай новия ми ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me