uFeel.me
Две
Автор: meri4ka,  18 юли 2013 г. в 18:46 ч.
прочити: 298
Две капки живот сътворяват Вселена…
Две капчици дъжд - земя преродена!
Две трошички забрава - от трапезата не се става…
Два корена рози - разгоря се жарава!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me