uFeel.me
Две устнички
Автор: Rot Kiv,  28 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 444
Две устнички си имах аз,
две устнички с извивки бели.
Две устнички боготворях,
две устнички с целувка слели,
една любов дарили и отнели.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me