uFeel.me
*Две тъжни очи*
Автор: mechtaq_za_teb,  11 юли 2013 г. в 07:53 ч.
прочити: 284

В сърцето надежда коварно покълна

и в очите накара искра да блести.

Ръцете, изгарящи да се върнеш,

неочаквано бършеха двете очи...

Завръщане няма. Копнежът остава!

А от лицето капят ли капят сълзи.

В сърцето надежда една не остана.

Останаха само две тъжни очи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me