uFeel.me
Две слова
Автор: freedom_666,  3 ноември 2008 г. в 22:16 ч.
прочити: 330
Ангел се спусна в нощта,
дойде при мен в съня,
прошепна ми две слова от твоята душа.
Видях те аз на следващия ден,
ти дойде и спря до мен,
отново ми прошепна тези две слова,
които чух в съня.
Искам те до мен, ти каза в този миг.
Обичам те сега, прошепнах ти в нощта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me