uFeel.me
Две сълзи след теб
Автор: Desert_Rose,  6 декември 2011 г. в 10:01 ч.
прочити: 541
Две сълзи след теб
 
(посветено)
 
Скъсили са се всичките ми улици. 
И никак не приличат на пристанища.
Дъждът сега е просто твърде тягостен 
и кестеново пада по площадите. 
 
Убийствено студени, булевардите 
се трупат между нас като мълчание.
Случаен смях разпръсква светофарът, 
но някакво злощастно разстояние 
 
си спомня, че боли. И че е есенно. 
Във ятото настръхнали врабчета, 
ноември се е свил и шепне песен 
за топло слънце (в чуждите небета)...
 
И аз не плача вече. Две сълзи след теб 
напомнят, че отдавна си заминал.
След теб... ноември всичко ми отне – 
дори и чувството, че идва зимата...
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me