uFeel.me
Две ръце
Автор: ^eLeNa^,  20 юли 2011 г. в 18:55 ч.
прочити: 273
Една свещ гори с последния си пламък,
жадуваща да се запали пак.
Два погледа, търсещи нещо ново,
не се опитват да прикрият своя страх.

Ръце, създадени, да се докосват
като вързани стоят.
А устните, говорещи си нещо празно,
от истината  сякаш се боят ...

Намачкани чаршафи скриват някакви копнежи,
оставени от някой тук.
Тела, изгарящи във тъмнината,
нужда имащи от някой друг ...

Две чаши, стоящи върху празна маса,
печатани от луди нощи.
Остатъци от бяло вино
и две ръце, страхуващи се да си сипят още ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me