uFeel.me
Две очи
Автор: nerina,  28 февруари 2011 г. в 20:25 ч.
прочити: 543

Понякога забравям те в нощта
и цели дни за тебе се не сещам,
събуждам се от мека топлина
и липсата болезнена усещам.

В погледа на случаен минувач,
в цъфналото пролетно дръвче
в полета на нежната калинка,
или в усмивката на моето дете.

Никога не си отиде…
Говорят спомените или мълчат,
крещя: Ела! Или те гоня,
а две очи не спират да следят.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me