uFeel.me
Две минути любов
Автор: letisiq77,  31 май 2010 г. в 13:09 ч.
прочити: 1351
Две минути ми дай, да поплувам в очите ти,
да удавя тъгата надничаща в тях.
Две минути ми дай, да погаля косите ти,
да танцувам със пръсти, без капчица страх.
Две минути ми дай, да целувам чертите ти,
да накарам дъха ти, да спре своя бяг.
Две минути ми дай, да докосна мечтите ти,
да съм там, да съм в тях, и със теб да съм пак.
Две минути ми дай, да почувствам ръцете ти,
и във вените лава от страст да гори.
Две минути ми дай, да владея сърцето ти,
после... всичко вземи, и душата дори.
Две минути ми дай, да са само за мен,
да съм въздух, вода, твоя свят и съдба.
Две минути любов, две минути на ден,
аз за тях, ще живея, нима не разбра ?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me