uFeel.me
Две истински думи
Автор: Tonita,  21 януари 2009 г. в 17:09 ч.
прочити: 398

Обичам те! - две простички думи.

 

Но толкова много ни показват

 

и чувствата ни святи те изказват.

 

Облечени в слова, придобиват изражение

 

и не остават плод само на нашето въображение.

 

 

 

........

 

Обичам те! - как хубаво звучи.

 

Особено казано от две влюбени очи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me