uFeel.me
Две хубави очи
Автор: WMC`_girl,  13 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 846
Две хубави очи иэгряват в нощното небе, като эвеэди.
Две хубави очи иэгарят съцето ми.
Две хубави очи потапят душата ми в сълэи.
Две хубави очи...невиждани, жадувани, мечтани.
В две хубави очи всички надежди са сабрани.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me