uFeel.me
Две думи
Автор: pavli,  28 юли 2011 г. в 20:45 ч.
прочити: 1290

Увисват думите в пространството,
а ти мълчиш... мълчиш... мълчиш...
И отрезвявам след пиянството...
Но пътят все пак е лъчист!

И бързам да нанижа срички -
години търсили куплетите...
Излишни може би са всички!
Достатъчно били: „Обичам те!” 

                             © Павлина Петрова

                         \"Изплетени пътеки\" - 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me