uFeel.me
Две думи вълшебни
Автор: Шкафчето,  3 ноември 2010 г. в 19:29 ч.
прочити: 796
Две думи искам да ти кажа,
но ме е страх да не извърша грях -
обичта си след като покажа,
приятелство да не посипя с прах!

Искрица жар от моята любов
аз искам да ти дам, но не умея.
Обичам те, но май не съм готов,
пред тебе чувствата си да излея.

Две думи кратки, но вълшебни,
напират и оставят ме без дъх.
Обичам те безумно и радея
на любовта ни да проправя път.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me