uFeel.me
Два свята
Автор: anabet,  28 януари 2009 г. в 10:10 ч.
прочити: 433

Моят свят -
фантазия за красота
и нежност,
поезия и музика,
копнежност...

Твоят мъжки свят -
схеми, отговорности
и лаконичност,
вечното доказване -
за личност...

Пресечната ни точка -
учудваща
и фантастична,
смайващо искрена,
топла и чиста,
почти невъзможна...
любов !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me