uFeel.me
Два свята
Автор: mimeto,  3 декември 2008 г. в 20:26 ч.
прочити: 242
Имам чувство, че съм
в два нещастни свята.
Единият е любовта, а другият
живота който аз живея.

Имам чувство, че не съм истински
богата, когато в тези светове
съществуват само мрак и
рогати зверове.

Имам чувство, че любовта
е някак непозната,защото
ти не си до мен.

И някак в мен напира
празнотата,че ще страдам ден след ден.

Без твойта обич ще тъгувам,
за мене тя е много ценна,
без твойта обич ще бленувам,
ще търся столче,з а да седна.

Без нея аз ще бъда някак
остаряла, без нея косата ми ще
бъде побеляла.

На младини като старица,
без теб е мъртва моята душица.
И в мен напира празнотата,
че ще страдам ден след ден,
неща без теб да съм богата,
защото, знам за мене си роден.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me