uFeel.me
Душевен кръговрат
Автор: feelin,  12 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 731

Искам да избягам аз от този свят
искам да не чувствам нищо
и да се отдам на вечен опият,
искам но не зная как...

като твоя свят е с моя слят!
Попаднала съм в душевен кръговрат,
където моята и твоята душа
да се гонят не могат да спрат!

И римите започват да се топят
при мисълта без тебе да остана
и сънищата ми вече не спят,
а ударите на сърцето заплашват
да не туптят!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me