uFeel.me
Душата ми
Автор: Belieber,  7 юли 2011 г. в 00:21 ч.
прочити: 189
Душата,боли я,
тя ужасно,
че те няма то е ясно!

Защо не остана,
с мен поне още ден?

Душата моя искаше
твоя мил подслон,
защото боли я,
без теб тя не знаеше
какво е то живот


Но сега, свикна с болката си да живее,
и за друг тя да копнее!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me