uFeel.me
Думи
Автор: mono1,  14 февруари 2009 г. в 10:51 ч.
прочити: 211

Чакам те!

Днес е денят пълен с Любов.

Викам те!

Искам да чуеш, нежният зов.

Моля те!

Дай този шанс на моето сърце.

Знаеш ти!

Искам да тупка, в твоите ръце.

Знаещ ли?

Дните ми сиви, изпълни със смисъл.

Вярвай ми!

Ти да си с мен е магьосник орисал.

Искам те!

Тъй истински какъвто, винаги си бил.

Гушкам те!

В очите ти виждам, и ти любовта си открил.

Гледаш ме!

С искрящи очи, пълни с надежда

Галиш ме!

Ръката ти топла, в мечти ме отвежда.

Казвам ти!

Обичам те безкрайно, момче всеотдайно.

Казващ ми!

Обичам те страстно, момиче прекрасно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me