uFeel.me
Думи в тишината
Автор: leidi,  15 юни 2011 г. в 20:45 ч.
прочити: 242
Как искам да чуя две думи,
да полудее моето сърце,
нощта да се превърне в безумие
на нашите кротки светове.

А ти мълчиш, лицето ми обгърнал,
взрял се в дъното на моите очи,
моя свят издъно си обърнал,
сърцето ми неистово тупти.

Дали са нужни думи в тишината,
когато бият в ритъм две сърца,
когато срещат сгушени зората,
погалени от слънчева ръка?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me