uFeel.me
Другото лице
Автор: voda,  18 юли 2011 г. в 00:09 ч.
прочити: 304
По-светла съм от пухче на топола,
по-дъхава – от пролетна трева.
Но не можах да пусна в тебе корен
и все по-чужд ми става твоят свят:
 

че друга пали мъжките ти нощи
и хвърля огън в знойната ти плът;
затуй и всеки залез ми е болка,
(но не намирам за обратно път).

 
Ако това е другото лице
на любовта, която ни събира,
подавам й и двете си ръце –
сбогувам се.
И нека си отива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me