uFeel.me
Другия
Автор: chvassilev,  16 юни 2011 г. в 17:05 ч.
прочити: 210
Исках само за миг да си близо до мен!
В твойте топли очи с вечерта да потъна.
Да усетя с дъха ти - най-желания плен
и в косите ти с вятър да вплитам коприна.

Исках само за ден да летим над света!
Да преминем над всичките земни облаги.
Да рисуваме с лятото - нежни цветя.
Да превърнем във смях - всички стари прегради.

Исках... Само... Но някой реши!
Друг в очите ти днес с вечерта да потъва!
Друг да вплита надежда във твойте коси
и през твоята нежност с мечтите да плава.

Аз отплавах с нощта - част от мен си отиде.
Част остана завинаги с теб в тъмнината.
Не можах на душата - песента да предвидя,
затова сам ще пея - без глас... в тишината...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me