uFeel.me
Другата
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  21 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 735
В живота измама, в живота мечта,
почука момиче на мойта врата,
почука тя силно, поиска да влезне,
да влезне в сърцето и там да отседне.
Но истина има, от това ще я заболи,
ще я заболи, че в сърцето ми друго момиче стои.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me