uFeel.me
Друга ..
Автор: coldy_girl,  30 януари 2010 г. в 00:22 ч.
прочити: 291

Някой в съня ми от теб ме пропъжда
лягам си твоя - събуждам се чужда!
Кошмари сънувам - друг е до мен
и изцяло съм аз в неговия плен ...
Други очи гледам с любов,
и друг откликва на моя зов..
В други ръце намирам утехи
за моите провали и неуспехи.

Лягам си твоя , а сякаш не съм. 
Гаден кошмар е всеки мой сън ..
Искам да се събудя !
С теб искам да бъда сега -
и през деня, и през нощта.
Теб да сънувам и за теб да мисля
- това е моя мечта.
Но няма те вече в съня ...
Лягам си твоя - събуждам се друга -
някак отдалечена и чужда..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me