uFeel.me
Дръжката на нож
Автор: rynsuid,  30 декември 2009 г. в 21:17 ч.
прочити: 498
Дръжката на нож стърчи
забит дълбоко във сърцето,
боли ужасно, но уви жив съм
за туй, че ножът е в сърцето.

Издърпаш ли го, ще кърви
на бавна смърт не ме обричай,
за туй ти ножът остави
забит в сърцето да стърчи.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me