uFeel.me
Довери се на сърцето
Автор: Шкафчето,  11 август 2011 г. в 09:04 ч.
прочити: 435
Когато във гърдите си усетиш
сърцето ти как влюбено тупти,
недей налага му забрани,
освободи го с обич да лети.

Да, разума понякога предпазва,
но само с любовта ще си щастлив,
затуй повярвай на сърцето
и радвай се на всеки миг красив.

Не слушай моралисти – пуритани,
не вярват те на чистата любов.
Остави сърцето да те води,
бъди обичащ в този свят суров! 

2011-08-11 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me