uFeel.me
Достатъчен е само миг
Автор: anabet,  11 октомври 2011 г. в 00:03 ч.
прочити: 289
Достатъчен е само миг... 
да си до мен -
да ме погледнеш, да ме пожелаеш,
за да превърнеш в нежност моят ден
и с любовта да го огрееш...

Достатъчен е само миг...
да те почувствам -
телата ни да се слеят идеално,
сърцата да туптят като едно,
да се движим в ритъм съвършен -
жена, създадена за теб съм...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me