uFeel.me
Дори от мен нищичко да не остане
Автор: Mimonche,  5 май 2009 г. в 23:36 ч.
прочити: 233
В желана
стихия понасям се –
всеки зов, всеки миг си раздавам;
Разпиляна
на парчетата – събирам се,
че разпръснах без спомен тогава.

Сън ли си –
с теб да се слея –
в цвят светът ми облян е.
Пак себе си
от любов ще пилея,
дори от мен нищичко да не остане!

23:00
5 май 2009г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me